Company Detail

  1. Home
  2. Research and Development
  3. Company detail
employer

About “Tanner Centini”

Is poker meestal geluk of vaardigheid?

Hoe zit het met de grootte van de potten? Met geen geld in, is er minder informatie beschikbaar voor de speler. Heeft de tafel nog steeds een breed scala aan inzetten als het gaat om potten zoals 50 of 500 in limit games? Misschien zijn er maar twee tafels. De grootte van de pot. Het bereik van potten beïnvloedt het besluitvormingsproces van uw eigen hand, dus dit is ook iets waar u rekening mee moet houden. Het bereik van weddenschappen is extreem breed omdat, voor sommige spelers, elke hoeveelheid geld niets is als ze de kracht in de hand hebben.

In high-limit poker, hebben we een paar voordelen ten opzichte van no-limit poker. Ten eerste kunnen we onze kansen op het winnen van een hand alleen verbeteren door te bluffen met een hand die slechter is dan de andere spelers. Er is geen ontkenning dat geluk een belangrijke factor is in poker. Zelfs de beste spelers in de wereld kunnen in de korte termijn verliezen aan lagere spelers die toevallig geluk hebben en de winnende kaarten trekken.

De kaarten die je krijgt zijn volledig willekeurig en je hebt daar geen controle over. Luck speelt een grote rol. De beste manier om jezelf te leren het spel is om het gewoon te spelen en uit te vinden de strategie die werkt voor u. Er is geen gemakkelijke manier om een nieuwe speler te leren hoe je goed moet spelen, en zelfs een ervaren speler kan af en toe misleiden. Er zijn veel verschillende manieren om poker te spelen, maar als je in een van de belangrijkste strategieën komt, krijg je een heel goed gevoel voor hoe het spel werkt.

Door op de rivier te bluffen, kunnen ze hun kansen verbeteren van 1 op 8 (12%) tot 1 op 3 (33%), maar hun kansen verbeteren nog steeds alleen van 2 op 18 (11%) tot 2 op 6 (33%). Zoals we eerder hebben gezien, kan een speler met een AA-hand https://du.poker-files.com/ hun kansen verbeteren van 1 in 16 (6%) tot 1 in 4 (25%), maar de speler met de AA-hand kan hun kansen alleen verbeteren van 9 in 40 (22%) tot 9 in 18 (50%). We hebben ook een groot voordeel in het feit dat we een veel hoger percentage winnende handen kunnen hebben.

Bij no-limit en low-limit poker, het grootste voordeel dat we hebben is dat we agressiever en meer kunnen bluffen dan in high-limit poker. We zullen altijd een hand winnen met een AA hand, maar als we bluffen en gevangen worden door te bluffen, kunnen we onze kansen verbeteren van 1 in 4 (25%) tot 1 in 3 (33%), maar dat verandert nog steeds niet het feit dat onze kansen om de hand te winnen slechts 2 in 18 (11%).

Posted projects

No projects posted yet by this employer.